Developers

Benieuwd naar jouw persoonlijke aanbod?

Vraag aan

Werkgevers

Wij zoeken een Data Specialist!

Help ons

Onze werkwijze

Op zoek naar een data expert? In de huidige, turbulente arbeidsmarkt is dit voor veel organisaties een uitdaging. Wij zorgen dan ook voor kwalitatieve matches, waardoor jij als bedrijf tijd bespaart bij het zoeken en selecteren van nieuwe werknemers. Zo kunnen jullie je blijven focussen op de werkzaamheden en projecten.

We vertellen je hieronder stap voor stap onze aanpak:

1

Het eerste contact met Data Professionals

Wij zijn benieuwd naar jullie organisaties en de vacature waarvoor je ons wilt inschakelen. Door contact op te nemen via info@data-professionals.nl of 0229-304380 is het gemakkelijk om jullie bedrijf aan te melden. Een van onze Recruitment Consultants staat jullie te woord, zodat jullie kunnen vertellen over de zoektocht en wij over onze procedure.

2

Heldere afspraken

Voordat we van start gaat, scheppen wij altijd helderheid over onze voorwaarden. Op deze manier kunnen we het proces vloeiend laten verlopen. Goed om te weten: Onze werkwijze is volledig op basis van no cure no pay. Er worden dus pas kosten in rekening gebracht als de zoektocht is geslaagd.

3

Kennismaking

Om de juiste kandidaat voor jullie te vinden is het belangrijk dat we alles weten over jullie organisatie, de vacature en het gewenste profiel. We plannen dan ook een intakegesprek van circa een uur. Zo kunnen wij na afloop van dit gesprek enerzijds kandidaten enthousiasmeren voor de vacature en jullie bedrijf en zijn jullie anderzijds verzekerd van profielen die echt aansluiten.

4

Werving

Na het verkrijgen van alle relevante informatie begint het proces. We gaan actief op zoek naar kandidaten aan de hand van onze database, ons uitgebreide netwerk, job boards, sourcing specialisten en onze website en bijbehorende marketingstrategieën. Gedurende dit proces houden we jullie op de hoogte.

5

Sollicitatieprocedure en aanbod

We houden vooraf uitgebreide gesprekken met de kandidaten. Als we vervolgens overtuigd zijn van een match, stellen wij hem of haar aan de hand van een profielschets aan jullie voor. Als jullie interesse hebben, plannen wij een vrijblijvende kennismaking en eventuele vervolggesprekken is. Ondertussen begeleiden wij het proces van A tot Z.

6

Gefeliciteerd met jullie nieuwe collega!

Zijn alle gesprekken goed verlopen, is er zowel technisch als sociaal een match en is de aanbieding passend vanuit beide kanten? Dan feliciteren we jullie met jullie nieuwe collega!

Hoe is onze service?