Developers

Benieuwd naar jouw persoonlijke aanbod?

Vraag aan

Werkgevers

Wij zoeken een Data Specialist!

Help ons

Onze werkwijze

De meeste data experts die wij bemiddelen zijn in eerste instantie puur en alleen vrijblijvend nieuwsgierig naar carrière mogelijkheden in hun directe omgeving. Of het nou gaat om salaris, technische uitdaging, meer flexibiliteit of een betere werk-privé balans: het is ons doel om jou te laten zien welke kansen er zijn!

Hieronder kun je stap voor stap onze aanpak lezen:

1

Contact

Ben jij nieuwsgierig naar welke interessante bedrijven en vacatures er zijn bij jou in de buurt? Dan kun je contact met ons opnemen door je gegevens achter te laten in het contactformulier of te solliciteren op een van de vacatures. Je kunt ook altijd contact opnemen via info@data-professionals.nl of 0229-304380.

2

Richting bepalen

Zodra jouw CV of contactformulier door een van de Consultants uit jouw regio is bekeken, nemen we contact met je op. Vervolgens zullen jouw huidige situatie, CV en vooral jouw wensen bespreken. Zo krijgen we een goed beeld van wie jij bent en wat voor jou belangrijk is in een volgende stap. Doordat we goed naar je luisteren en de markt goed kennen, is er zomaar een kans dat wij komen met een vacature waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben.

3

Game on! Wij gaan aan de slag

We zullen een aantal vacatures en bedrijven uit de buurt met je bespreken. Als jouw interesse gewekt is en je graag eens in gesprek gaat met een organisatie, plannen wij een vrijblijvende kennismaking voor je in. Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen.

4

Jouw beurt

Nadat het gesprek is ingepland, is het aan jou om je van je beste kant te laten zien. We zullen je altijd maximaal voorbereiden op de gesprekken. Door de langere samenwerkingen met onze klanten weten we wat er gevraagd wordt en ga jij met een goed gevoel het gesprek in. Na afloop enthousiast? We begeleiden je in de verdere procedure en pakken de onderhandelingsfase voor je op. Hier zijn wij in getraind, zodat jij je kunt focussen op wat het belangrijkst voor je is, de juiste stap in jouw carrière!

5

Gefeliciteerd!

Blijkt uit de gesprekken dat er geen goede match is en ligt er ook nog eens een aanbod waar jij geen nee op kunt zeggen? Wij begeleiden je tot de laatste stap en feliciteren je graag met je nieuwe baan. Vanaf dat moment trekken wij ons terug en loopt het contact via jouw nieuwe werkgever.

Hoe is onze service?

Developers

Laat ons je helpen!

Wij vertellen graag meer! Er kan vrijblijvend contact opgenomen worden via het telefoonnummer 0229 304 330 of een e-mail sturen naar info@data-professionals.nl.

Neem contact op