Over Data Professionals

Voorheen zei men altijd dat alles wat we doen, begint met een verhaal. Maar vandaag de dag begint alles wat we doen met data. En als we iets weten over data, is het dat de aantallen ervan groeien en het ordenen ervan een steeds grotere uitdaging wordt. Er ontstaan steeds meer bedrijven en technieken die ervoor zorgen dat we ons wegwijs maken binnen deze data-explosie en daar speelt Data Professionals op in.

Data professionals is een werving- en selectiebureau, volledig gespecialiseerd in het verlenen van recruitmentdiensten op het gebied van data. Dankzij deze focus op data kunnen wij een specifieke niche aanbieden. Dit zorgt ervoor dat we data specialisten goed kunnen helpen bij het vinden van een geschikte functie en dat organisaties er op kunnen vertrouwen dat Data Professionals alleen gedreven data experts aanbiedt.

Voor Data Professionals is persoonlijk contact met zowel de klant als met kandidaten heel belangrijk. Alleen op deze manier kunnen wij de ideale match realiseren. Omdat we met gedreven en specialistische Recruitment Consultants werken, is het mogelijk om grotere successen te boeken. Voor meer informatie over ons, onze werkwijze of onze vacatures, kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.

Gespecialiseerd in Data vacatures

Wij richten ons puur en alleen op data vacatures op het gebied van o.a. Data Engineering, Data Science, Business Intelligence, Python development en Security

Jarenlange ervaring

Door al een lange tijd actief te zijn binnen het werkveld heb je altijd te maken met een professionele recruiter die alle ins and outs weet van de markt.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Aan de hand van persoonlijke aandacht voor kandidaten en klanten weten wij exact wat elke partij verwacht.

Betrokken

Wij gaan niet voor de korte en snelle klappen. Ons doel is altijd een langdurige relatie waarbij we goed luisteren naar de wensen van zowel klanten als kandidaten.

Ons data team

Met kennis van de Data markt werken onze gemotiveerde en ervaren recruiters en resourcers aan de juiste match tussen bedrijf en Data developer.

Maurice Rummens

Recruitment Consultant

Tijdens mijn studie Human Resource Management maakte ik kennis met de wereld van recruitment. Destijds wist ik een ding zeker: Hier wilde ik absoluut niet belanden . Toch lopen dingen soms anders dan verwacht en ben ik uiteindelijk, na een verrassend leuk gesprek, bij Java Professionals aan de slag te gaan als Recruitment Consultant. Hier lieten ze me inzien dat het ook heel anders kan.

Door de tijd te nemen voor zowel klanten als kandidaten heb ik de mogelijkheid om bijzondere matches te creëren. Mensen verrassen met een droombaan, waarvan ze zelf amper wisten dat deze bestond, maakt dit werk voor mij zo leuk en uitdagend. Werk is een groot onderdeel van iemands leven en het feit dat ik hier een bijdrage aan kan leveren geeft mij energie.
Na vijf jaar voor Java Professionals te hebben gewerkt, merkte ik dat data een steeds grotere rol ging spelen in de tech wereld. Data-minded ondernemen wordt voor steeds meer organisaties belangrijk om een efficiëntere en strategische business te voeren.

Persoonlijk geloof ik enorm in de toegevoegde waarde van data. Met een beter zicht op de toekomst, kun je voor baanbrekende resultaten zorgen. Het is voor mij dan ook logisch dat data steeds belangrijker wordt. Om zowel bedrijven als specialisten binnen de wereld van data beter te kunnen helpen, was de keuze ook snel gemaakt om het label Data Professionals op te richten.

Laura Schipper

Recruitment Consultant

Hi, mijn naam is Laura en ik ben afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie ontdekte ik dat ik meer wilde dan alleen maar achter mijn laptop zitten. Ik merkte dat ik graag in direct contact wilde staan met mensen. Daarom heb ik bewust gekozen voor een loopbaan in recruitment.

Mijn passie ligt in het helpen van zoveel mogelijk mensen om hun droombaan te vinden. Ik geloof in de kracht van persoonlijke connecties en ben ervan overtuigd dat de juiste match tussen kandidaat en bedrijf kan leiden tot groei, succes en vervulling aan beide kanten.

Met mijn achtergrond in bedrijfskunde en mijn interesse in menselijke interactie, ben ik vastbesloten om een brug te slaan tussen talent en kansen. Ik geniet ervan om de unieke vaardigheden en ambities van kandidaten te ontdekken en te koppelen aan de juiste organisaties waar ze kunnen groeien en hun potentieel kunnen benutten.

Nina Bond

Resource Consultant

Hi! Mijn naam is Nina Bond. Ik volg momenteel de opleiding Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Het studeren bevalt me super goed, maar toch begon er op een gegeven moment wat te kriebelen. Ik had behoefte aan praktijkervaring. Zo gezegd, zo gedaan ben ik gestart als Resource Consultant bij Data Professionals! In deze rol ondersteun ik Maurice in het vinden van bijzondere matches tussen bedrijven en talentvolle dataspecialisten. Het vinden van zo’n match geeft mij veel energie en dat is natuurlijk geweldig! 

Chantal Zwarthoed

Werkzaam als Recruitment Manager

Hi! Ik ben Chantal. Na 6 jaar als Recruitment Consultant te hebben gewerkt ben ik sinds midden 2021 in de nieuwe rol van Recruitment Manager getreden. In mijn tijd als Recruiter heb ik leuke relaties opgebouwd en vele klanten en kandidaten blij gemaakt. als Recruitment Manager zorg ik er voor dat onze nieuwe collega’s het recruitment vak goed onder de knie krijgen en bovenal net zo veel plezier beleven aan het werk als ik!

Kirsten Tol

Werkzaam als Resource Manager

Contacten leggen met mensen die werkzaam zijn binnen de ICT, daar krijg ik nou energie van! Ik blijf zo niet alleen op de hoogte van alle technische ontwikkelingen, maar leer ook iedere dag weer van de persoonlijke verhalen die er spelen. Van huis uit is de ICT mij met de paplepel ingegoten. Er ging geen dag voorbij of mijn vader had weer een computer uit elkaar gehaald, nieuwe software geïnstalleerd of een gadget aangeschaft. Inmiddels ben ik alweer sinds 2013 actief in de wereld van IT recruitment en kijk er naar uit om dit werk nog velen jaren te mogen doen.

Josiene & Jessica

Werkzaam als Office managers

Samen zijn wij actief als Office Managers bij Data Professionals en zorgen wij ervoor dat alles achter de schermen en op financieel vlak goed verloopt.

Wij zoeken versterking

Bekijk ons vacatureaanbod