Maurice Rummens

Recruitment Consultant

Tijdens mijn studie Human Resource Management maakte ik kennis met de wereld van recruitment. Destijds wist ik een ding zeker: Hier wilde ik absoluut niet belanden . Toch lopen dingen soms anders dan verwacht en ben ik uiteindelijk, na een verrassend leuk gesprek, bij Java Professionals aan de slag te gaan als Recruitment Consultant. Hier lieten ze me inzien dat het ook heel anders kan.

Door de tijd te nemen voor zowel klanten als kandidaten heb ik de mogelijkheid om bijzondere matches te creëren. Mensen verrassen met een droombaan, waarvan ze zelf amper wisten dat deze bestond, maakt dit werk voor mij zo leuk en uitdagend. Werk is een groot onderdeel van iemands leven en het feit dat ik hier een bijdrage aan kan leveren geeft mij energie.
Na vijf jaar voor Java Professionals te hebben gewerkt, merkte ik dat data een steeds grotere rol ging spelen in de tech wereld. Data-minded ondernemen wordt voor steeds meer organisaties belangrijk om een efficiëntere en strategische business te voeren.

Persoonlijk geloof ik enorm in de toegevoegde waarde van data. Met een beter zicht op de toekomst, kun je voor baanbrekende resultaten zorgen. Het is voor mij dan ook logisch dat data steeds belangrijker wordt. Om zowel bedrijven als specialisten binnen de wereld van data beter te kunnen helpen, was de keuze ook snel gemaakt om het label Data Professionals op te richten.